Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@23:11:57 GMT

ابهام در نحوه پرداخت کرایه سرویس مدارس خراسان شمالی

تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۵۱۵۸۹

ابهام در نحوه پرداخت کرایه سرویس مدارس خراسان شمالی

عبدالله درخشانی روز پنجشنبه در  گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با توجه به نگرانی ها از شیوع کرونا و تعطیلی مدارس، سرویس های مدارس در این مدت، خدمات رسانی نداشته اند و به همین دلیل، ابهاماتی در نحوه پرداخت هزینه های مربوط، وجود دارد.  

بر اساس این گزارش، نگرانی ها از کرونا سبب شده،  تا مدارس تعطیل شود و در این میان خانواده ها در چگونگی پرداخت هزینه های سرویس مدارس، دچار بلاتکلیفی شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

خانواده ها می گویند در قرارداد منعقد شده، ذکر شده است که هزینه ها در قبال سرویس دهی پرداخت می شود و بر این اساس، بابت روزهای تعطیل، نباید هزینه ای پرداخت شود.  

امسال برای نخستین بار، سامانه پایش ناوگان دانش آموزی، «سپند» راه اندازی شده است و اطلاعات رانندگان، ناوگان و نیز دانش آموزان باید در این سامانه ثبت شده است.

کارگروه ماده ۱۸ هر شهرستان پس از تعیین کرایه سرویس مدارس و تصویب آن در شورای اسلامی شهر و موافقت فرمانداری، آنرا ابلاغ می کند.

در خراسان شمالی ۱۴ هزار و ۹۹۶ دانش آموز شهری با سرویس مدرسه جابه جا می شوند که در این زمینه ۲ هزار و ۸۰۵ دستگاه خودرو به عنوان ناوگان دانش آموزی فعال است.  

۱۸۰ هزار دانش آموز و پیش دبستانی خراسان شمالی در بیش از ۲ هزار آموزشگاه زیر نظر ۱۴ هزار معلم تحصیل می کنند.  

برچسب‌ها ویروس کرونا تعطیلی مدارس سرویس مدارس خراسان شمالی دانش‌آموزان پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا تعطیلی مدارس سرویس مدارس خراسان شمالی دانش آموزان ویروس کرونا تعطیلی مدارس سرویس مدارس خراسان شمالی دانش آموزان خراسان شمالی سرویس مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۵۱۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم ۷۰ درصد هزینه‌های آزمایشگاهی را از جیب پرداخت می‌کنند

رئیس پانزدهمین کنگره بین‌المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران گفت: بیمه‌ها تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی‌دهند و مردم به جای ۳۰ درصد، ۷۰ درصد هزینه‌ها را از جیب خود پرداخت می‌کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شهروز همتی؛ رئیس پانزدهمین کنگره بین‌المللی و بیست‌و‌یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در مراسم اختتامیه این رویداد با بیان اینکه آزمایشگاه‌های کشور دو مشکل عمده درباره تعرفه و خدمات بیمه دارند، اظهار کرد: مشکل اول این است که در 10 سال اخیر در دو سال متوالی افزایش تعرفه ای در خدمات آزمایشگاهی نداشتیم و در سال‌های بعد افزایش 5 تا 10 درصدی را در این باره شاهد بودیم که از تورم جاری کمتر بود.

وی افزود: تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی در خرید مایحتاج متفاوت و بسیار بالاتر است لذا این مشکل برای آزمایشگاه‌ها به وجود آمد و با افزایش قیمت ارز تجهیز آزمایشگاه‌ها با مشکل روبرو شد لذا آزمایشگاه‌ها نتوانستند با پیشرفت‌های کشورهای دیگر و تجهیزات جدید، خود را به روزرسانی کنند.

همتی بیان کرد: این موضوع در نهایت به نظام سلامت برمی گردد زیرا 5 درصد بودجه سلامت در بخش آزمایشگاه مصرف و 95 درصد بودجه در بخش درمان و بستری صرف می شود اما با تجهیز آزمایشگاه‌ها و ایجاد تعرفه و به روزرسانی خدمات، پوشش این خدمات تسهیل می شود.

وی تاکید کرد: در نظام سلامت مبتنی بر ارزش، ارزش‌گذاری به خدمات آزمایشگاه‌ها می تواند بودجه نظام سلامت را کاهش دهد.

رئیس پانزدهمین کنگره بین‌المللی و بیست‌و‌یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران اظهار کرد: از متولیان امر درخواست داریم دید دیگری به آزمایشگاه‌ها داشته باشند؛ 70 درصد تشخیص، پیشگویی و درمان بیماری‌ها برعهده آزمایشگاه‌هاست و نقش مهم آنها را نشان می‌دهد، لذا آزمایشگاه به روز و پیشرفته به راحتی و سریع‌تر می تواند یک بیماری را تشخیص دهد تا درمان بیمار آغاز شود.

 همتی بیان کرد: تعرفه خدمات آزمایشگاهی به روز نیست و از تورم عقب هستیم تاخیر در پرداخت بیمه‌ها نیز مشکل دیگری است که باید حل شود. قانوناً مردم باید 30 درصد از تعرفه خدمات آزمایشگاهی را پرداخت کنند اما بیمه‌ها این تعرفه را پوشش نمی دهند و مردم 70 درصد، پرداختی دارند این ارتباط مالی بین آزمایشگاه‌ها و بیمار نباید به وجود بیاید.

وی خاطرنشان کرد: دو خواسته در این بین مطرح است؛ یک اینکه تعرفه‌ها منطقی شوند اکنون قیمت تمام شده تست‌ها آماده شده و قیمت‌های واقعی در قالب یک نرم افزار به زودی در اختیار مرجع سلامت قرار می گیرد در این راستا قیمت یک تست مشخص است.

امیرحسن زرنانی؛ دبیر علمی کنگره نیز در این مراسم گفت: توجه به خدمات آزمایشگاه‌ها، پرهیز از صنف گرایی، استفاده از افراد متخصص، انتشار علم علوم آزمایشگاهی و شناساندن آن به جامعه دانش آموزی برای انتخاب رشته، معرفی چهره‌های ماندگار و حرکت روبه آینده از دستاوردهای برگزاری این کنگره است.

همچنین غلامرضا حمزه لو؛ دبیر اجرایی این رویدا اظهار کرد: «کیفیت را پایانی نیست» شعار کنگره امسال بود و سعی کردیم در این راستا حرکت کنیم، همچنین استفاده از بسترهای الکترونیک در کنگره امسال، از دیگر مزایای برگزاری آن بود.

بر اساس این گزارش، این کنگره، به مدت 4 روز از 11 تا 14 اردیبهشت در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار شد که 113 پوستر در آن پذیرفته شده بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا
  • ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره متوسط دوم
  • هزینه ۲۰۰ میلیارد ریالی دولت سیزدهم برای تجهیز هنرستان‌های بام ایران
  • مردم ۷۰ درصد هزینه‌های آزمایشگاهی را از جیب پرداخت می‌کنند
  • نرخ کرایه تاکسی‌های نقده در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • مراسم روز معلم در مدارس دانش‌آموزان اتباع + فیلم
  • واگذاری سرویس مدارس شیراز به شهرداری
  • نحوه پرداخت حق بیمه خودروها تغییر پیدا می‌کند
  • پیگیری برای ارائه تسهیلات بانکی براساس تخلف و تصادف رانندگی/ نحوه پرداخت حق بیمه تغییر می‌کند
  • ماجرای صف انتظار زوجین و تاخیر در پرداخت وام ازدواج پیگیری شد