Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-04@21:28:04 GMT

ضربه اقتصادی کرونا بر رانندگان سرویس‌های مدارس

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۹۶۹۱۰

ضربه اقتصادی کرونا بر رانندگان سرویس‌های مدارس

یکی از رانندگان سرویس مدرسه گفت: ویروس کرونا مانند بلایی به جان مردم افتاد و هر روز بیشتر تبعات آن زندگی‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهد که از جمله آن مشکلی است که به علت نپرداختن هزینه جابجایی به من و همکارانم ایجاد شده است.

مهدی اکبری اظهار داشت: رانندگان سرویس مدرسه جز قشر ضعیف جامعه هستند و روانیست با وجود مشکلات بسیار پیش آمده مشکلی دیگر نیز به مشکلات آنها اضافه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم مقایسه کنیم مگر کارمندان یا کارکنان یک دستگاه دولتی به موجب نرفتن سرکار حقوق آنها قطع و استخدام آنها لغو می‌شود.

این راننده با اشاره به اینکه اجاره‌نشین است و باید کرایه منزل خود را پرداخت کنند از مسوولان خواست تا پرداخت اسفند را انجام دهند.

دیگر راننده سرویس مدرسه گفت: این کار درستی نیست که در این شرایط که باید همه به یکدیگر کمک کنیم تا بیشتر از این تحت فشار قرار نگیریم قانونی تصویب کنند که پرداختی رانندگان سرویس مدرسه را قطع کنند.

مجید اسکندری با اشاره به اینکه رانندگان سرویس‌های مدارس بر روی مبلغ طی شده در ابتدای سال با شرکت‌های حمل و نقل برای جابجایی دانش آموزان حساب کردند  افزود: ما که از انجام وظیفه خود کوتاهی نکرده‌ایم که باید تاوان این بحران را از جیب خود بدهیم.

وی اضافه کرد: رانندگان سرویس مدرسه حاضرند تا هر زمانی که مدارس بازگشایی و شروع به فعالیت کند حتی در تابستان نسبت به جابجایی دانش‌آموزان و سرویس‌دهی به آنها اقدام کنند.

این راننده سرویس مدرسه افزود: این شرایط در حالی پیش آمده که حتی ما درآمدی هم از راه مسافرکشی نمی‌توانیم داشته باشیم چون از یک سو به علت کاهش ترددهای مردم و از سویی نگرانی بابت آلودگی خودروهای عمومی میزان مسافر هم کم شده است.

وی از مسوولان خواست تا با اخذ تصمیمات درست مانع از فشار بر روی قشر ضعیف رانندگان به ویژه سرویس‌های مدرسه شوند.

مدارس باید هزینه سرویس روزهای تعطیل را به اولیا برگردانند

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش‌وپرورش گفت: به استناد مفاد تیپ قراردادی که برای پیمانکارن سرویس و مدارس در سال ۹۳ تنظیم و ابلاغ‌شده، در روزهای تعطیل اضطراری هزینه‌ای به رانندگان تعلق نمی‌گیرد.

نورعلی عباسپور درباره هزینه سرویس مدارس با توجه به تعطیلی اضطراری مدرسه‌ها به دلیل شیوع کرونا در کشور گفت: در سال ۹۳ یک نوع تیپ قرارداد برای استفاده در بین پیمانکاران حمل‌ونقل و مدارس تهیه و تنظیم شد و مبنای تعیین وضعیت هزینه پرداختی به رانندگان سرویس در ایام تعطیل اضطراری و ضروری مدارس، همین قرارداد است.

وی با اشاره به اینکه در ایام تعطیل اجباری خدمات حمل‌ونقل به دانش‌آموزان ارائه نمی‌شود افزود: در یکی از بندهای این قرارداد به‌صراحت مشخص شده است در صورت تعطیلی مدارس به خاطر آلودگی و یا شرایط خاص، ازآنجاکه خدمات حمل‌ونقل از طرف رانندگان سرویس مدارس به دانش آموزان انجام نمی‌شود، بنابراین کرایه‌ای هم به این روزها تعلق نمی‌گیرد.

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش‌وپرورش ادامه داد: با توجه به اینکه درصدی از هزینه سرویس مدارس در ابتدای قرارداد دریافت و مابقی هم غالبا در اسفندماه تسویه می‌شود، اگر هزینه این خدمت از مدارس توسط پیمانکار دریافت شده، باید با محاسبه ایام تعطیل به مدارس بازگردانده شود تا به اولیاء دانش آموزان پرداخت شود.

وی تاکید کرد: روز گذشته هم طی بخشنامه‌ای به سراسر کشور تعین تکلیف کردیم تا طبق همان تیپ قرارداد سال ۹۳ اقدام نموده و هزینه روزهای تعطیلی را از میزان قرارداد پیمانکاران و رانندگان سرویس مدارس کسر کنند.

 پرداخت وجه به رانندگان سرویس مدارس در صورت ارائه نکردن خدمات موجبی ندارد

رییس انجمن اولیا و مربیان اداره‌کل آموزش و پرورش اصفهان گفت: انجمن اولیا و مربیان، بخشنامه بکارگیری رویه واحد در مورد قراردادهای حمل و نقل دانش‌آموزان در مدارس را به استان‌ها ابلاغ کرد و براساس آن پرداخت وجه به رانندگان در صورت ارائه نکردن خدمات موجبی ندارد.

علیرضا سلطانی روز سه‌شنبه افزود: با توجه به مکاتبات متعدد و تماس‌های تلفنی مکرر ادارات آموزش و پرورش و به منظور اعمال رویه یکسان در خصوص نحوه پرداخت حقوق خدمات حمل و نقل دانش‌آموزان  در شرایط فعلی که مدارس برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و در راستای تامین امنیت و سلامت دانش‌آموزان تعطیل هستند به اطلاع می‌رساند، براساس قرارداد ابلاغی، موضوع بخشنامه تعطیلات نوروزی(لغایت ۱۳ فروردین)، تعطیلات رسمی کشور و تعطیلات اضطراری برابر تصمیم اداره کل آموزش و پرورش استان، هرچند روز باشد از مدت قرارداد کسر می‌شود.

وی اظهار داشت: بر این اساس پرداخت‌ها منوط به انجام خدمات حمل و نقل و رعایت ترتیبات قراردادی و براساس روزها و ساعت‌هایی که آموزش و پرورش تعیین و راننده با خودرو دانش‌آموزان را جابه جا کرده است خواهد بود.

سلطانی تصریح کرد: در این راستا قرارداد منعقده تکلیف را معین کرده و پرداخت وجه به رانندگان در صورت عدم فعالیت و ارائه خدمات موجبی ندارد.

رییس انجمن اولیا و مربیان اداره‌کل آموزش و پرورش اصفهان با اشاره به اعتراض برخی رانندگان سرویس مدرسه نسبت به این تصمیم تاکید کرد: در اولین فرصت کارگروه ماده ۱۸ در مرکز استان، مناطق، شهرستان‌ها و نواحی تابعه تشکیل و نسبت به بررسی و تحلیل شرایط موجود اقدام و تصمیم‌های لازم با توجه به دستورالعمل اجرایی حمل و نقل و مفاد قراردادهای منعقده اتخاذ و برابر مقررات ابلاغ می‌شود.

 اکنون در استان دست کم ۱۷۰ شرکت حمل و نقل دانش‌آموزی فعال است  که بیشترین تعداد شرکت‌های حمل و نقل دانش‌آموزی مربوط به کلانشهر اصفهان با ۵۳ شرکت و جابجایی دستکم ۷۳هزار دانش‌آموز است.

در سال تحصیلی ۹۸-۹۹ بیش از۹۲۰ هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز در مقاطع مختلف تحصیلی در پنج هزار و ۳۰۰ آموزشگاه استان اصفهان به تحصیل مشغولند.

براساس اعلام وزارت بهداشت کشور تا روز ۲۵ فرودین‌ماه امسال ۷۳ هزار و ۳۰۳ نفر در کشور به ویروس کرونا مبتلا شدند که از این تعداد ۴۵ هزار و ۹۸۳ نفر از بیماران بهبود یافته و ترخیص شده‌اند. 
همچنین تاکنون ۴۵۸۵ نفر از مبتلایان به کرونا جان خود را از دست داده‌اند. 

46

کد خبر 1376717

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان اصفهان رانندگان سرویس مدرسه انجمن اولیا و مربیان حمل و نقل دانش آموزش و پرورش دانش آموزان سرویس مدارس خدمات حمل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۹۶۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش درس زندگی به دانش آموزان

 به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، مدرسه‌ای در یزد با رویکرد تحول و نوآوری، علاوه بر تعلیم و تربیت درس زندگی نیز به دانش آموزان می‌آموزد.

همه برنامه‌های این مدرسه به سمتی پیش می‌رود که دانش آموزان را با زندگی بهتر آشنا کند.
نظافت این مدرسه با خود دانش آموزان است وهر دانش آموز خودش را مسئول زیبایی مدرسه می‌داند.
در خیلی از برنامه‌ها همه‌ی کار‌ها به دست خود دانش آموزان انجام می‌شود و اداره برنامه‌ها و کار‌ها را بچه‌ها با همکاری یکدیگر انجام می‌دهند.
نکته قابل توجه این است که در برنامه‌های این مدرسه دانش اموزان حق انتخاب دارند تا با سلیقه خود انتخاب کنندومعلمان مدرسه در همه برنامه‌ها با دانش اموزان همکاری و مشارکت دارند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان در مدرسه‌ای در یزد
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • آغاز به کار طرح مدرسه هنر در کاشان
  • ممنوعیت‌های تازه به سبک دهه ۶۰ در مدارس
  • نسخه‌پیچی و ممنوعیت‌های عجیب به سبک دهه ۶۰ در مدارس دخترانه | دانش‌آموزان را لجباز نکنید!
  • تکرار سختگیری دهه ۶۰ در مدارس
  • یک روزنامه: سختگیری دهه 60 در مدارس در حال تکرار است/ هنوز «آینه» ممنوع است! دانش‌آموزان دوره متوسطه می‌گویند در مدرسه کیف‌هایشان را می‌گردند و مسئولان مدرسه برخوردهای خشن و توهین‌آمیز دارند
  • اهدای ۱۴۶ بسته معیشتی به مدرسه استثنایی پارسا در سنندج