Web Analytics Made Easy - Statcounter

تبریز- شیوع بیماری کرونا و تعطیلی مدارس حالا موجب شده تا بسیاری از اولیای دانش آموزان به‌ویژه دانش آموزان مدارس غیرانتفاعی هزینه شهریه و هم‌چنین سرویس‌های دانش‌آموزی را که قبل از سال پرداخت کرده و سرویسی دریافت نکردند از مدارس طلب کنند.

قدس آنلاین-گروه استان‌ها: متأسفانه تعطیلی مدارس به دلیل شیوع کرونا حالا تعداد زیادی از رانندگان تاکسی‌سرویس‌های مدارس را برای اخذ دستمزد با خود درگیر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتنی است بسیاری از خانواده‌ها در این راستا مدعی هستند چون فرزند آن‌ها در طول اسفند و فروردین‌ماه از سرویسی استفاده نکرده است لذا حاضر به پرداخت هزینه سرویس‌ها به رانندگان و تاکسی‌سرویس‌ها نیستند.

از طرفی خانواده‌هایی که نسبت به پرداخت کامل هزینه سرویس در ابتدای سال اقدام کرده‌اند خواهان استرداد هزینه‌ این دو ماه از طرف مدارس تاکسی‌سرویس‌ها هستند؛ مشکلی که ظاهراً به این سادگی‌ها قابل‌حل نیست.

اتفاق غیرقابل‌پیش‌بینی

در همین رابطه مسئول یکی از سرویس‌های مدارس به خبرنگار ما می‌گوید: شیوع کرونا یک اتفاق غیر پیش‌بینی بود و لذا ازآنجاکه امکان دارد سال تحصیلی یک ماه به تأخیر بیفتد به همین ترتیب یک ماه به مدت ارائه سرویس‌ها افزوده می‌شود لذا مقررشده تا خانواده‌ها هزینه سرویس اسفندماه را پرداخت کرده و اگر خردادماه نیاز به ارائه سرویس بود دیگر لازم به پرداخت هزینه مجدد نیست.

 فرزاد بابایی بابیان اینکه بسیاری از رانندگان در سال گذشته بر اساس همین حق‌الزحمه برای زندگی خود برنامه‌ریزی کردند می‌افزاید: خانواده‌ها می‌بایست هزینه سرویس اسفندماه را پرداخت کنند و برای فروردین‌ماه نیز باید منتظر ابلاغ و اعلام نظر مدیران آموزش‌وپرورش بود.

شهریه اضافی ممنوع

در همین راستا معاون مدیرکل آموزش‌وپرورش استان آذربایجان شرقی بابیان اینکه هزینه سرویس مدارس تا ۱۵ اسفند سال ۹۸ محاسبه و مبالغ اضافی به اولیا عودت داده می‌شود اظهار کرد: نظر به اینکه مطابق قراردادهای منعقده با شرکت‌های حمل‌ونقل پرداخت هزینه در قبال انجام خدمات سرویس به دانش آموزان می‌باشد و با توجه به شرایط موجود و تعطیلی مدارس به دلیل کنترل شیوع ویروس کرونا از تاریخ ۱۵ اسفندماه ۱۳۹۸ قراردادها لغو می‌شود.

 کیانوش عطائی بر تسویه‌حساب مدیران مدارس تا تاریخ ۱۵ اسفند ۹۸ با شرکت‌های حمل‌ونقل تأکید کرد و خاطرنشان کرد: در صورت موافقت اولیا به‌صورت کتبی مبلغ اضافی سرویس به هزینه سرویس سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ انتقال می‌یابد به شرطی که دانش‌آموز در همان مدرسه ادامه تحصیل دهد.

وی با اشاره به بحران پیش‌آمده ناشی از ویروس کرونا و تعطیلی مراکز آموزشی، مدیریت و ساماندهی قراردادهای سرویس‌های حمل‌ونقل دانش آموزان را ضروری دانست.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش‌وپرورش استان با نظرخواهی نسبت به افزایش نرخ سرویس مدارس در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ جهت اعلام به شورای شهر تبریز، تأکید کرد: این نرخ بعد از تصویب به نواحی و مناطق ابلاغ می‌شود.

وی تأکید کرد: از پرداخت هر نوع هزینه به شرکت‌ها و رانندگان به دلیل عدم ارائه خدمات طبق قرارداد و به جهت اینکه هزینه سرویس از اولیا اخذ می‌شود و اعتبار دولتی نیست خودداری شود.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آذربایجان شرقی تعطیلی مدارس ویروس کرونا راننده تاکسی سرویس سرویس مدارس هزینه سرویس دانش آموزان خانواده ها سرویس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۶۴۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم ۷۰ درصد هزینه‌های آزمایشگاهی را از جیب پرداخت می‌کنند

رئیس پانزدهمین کنگره بین‌المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران گفت: بیمه‌ها تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی‌دهند و مردم به جای ۳۰ درصد، ۷۰ درصد هزینه‌ها را از جیب خود پرداخت می‌کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شهروز همتی؛ رئیس پانزدهمین کنگره بین‌المللی و بیست‌و‌یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در مراسم اختتامیه این رویداد با بیان اینکه آزمایشگاه‌های کشور دو مشکل عمده درباره تعرفه و خدمات بیمه دارند، اظهار کرد: مشکل اول این است که در 10 سال اخیر در دو سال متوالی افزایش تعرفه ای در خدمات آزمایشگاهی نداشتیم و در سال‌های بعد افزایش 5 تا 10 درصدی را در این باره شاهد بودیم که از تورم جاری کمتر بود.

وی افزود: تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی در خرید مایحتاج متفاوت و بسیار بالاتر است لذا این مشکل برای آزمایشگاه‌ها به وجود آمد و با افزایش قیمت ارز تجهیز آزمایشگاه‌ها با مشکل روبرو شد لذا آزمایشگاه‌ها نتوانستند با پیشرفت‌های کشورهای دیگر و تجهیزات جدید، خود را به روزرسانی کنند.

همتی بیان کرد: این موضوع در نهایت به نظام سلامت برمی گردد زیرا 5 درصد بودجه سلامت در بخش آزمایشگاه مصرف و 95 درصد بودجه در بخش درمان و بستری صرف می شود اما با تجهیز آزمایشگاه‌ها و ایجاد تعرفه و به روزرسانی خدمات، پوشش این خدمات تسهیل می شود.

وی تاکید کرد: در نظام سلامت مبتنی بر ارزش، ارزش‌گذاری به خدمات آزمایشگاه‌ها می تواند بودجه نظام سلامت را کاهش دهد.

رئیس پانزدهمین کنگره بین‌المللی و بیست‌و‌یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران اظهار کرد: از متولیان امر درخواست داریم دید دیگری به آزمایشگاه‌ها داشته باشند؛ 70 درصد تشخیص، پیشگویی و درمان بیماری‌ها برعهده آزمایشگاه‌هاست و نقش مهم آنها را نشان می‌دهد، لذا آزمایشگاه به روز و پیشرفته به راحتی و سریع‌تر می تواند یک بیماری را تشخیص دهد تا درمان بیمار آغاز شود.

 همتی بیان کرد: تعرفه خدمات آزمایشگاهی به روز نیست و از تورم عقب هستیم تاخیر در پرداخت بیمه‌ها نیز مشکل دیگری است که باید حل شود. قانوناً مردم باید 30 درصد از تعرفه خدمات آزمایشگاهی را پرداخت کنند اما بیمه‌ها این تعرفه را پوشش نمی دهند و مردم 70 درصد، پرداختی دارند این ارتباط مالی بین آزمایشگاه‌ها و بیمار نباید به وجود بیاید.

وی خاطرنشان کرد: دو خواسته در این بین مطرح است؛ یک اینکه تعرفه‌ها منطقی شوند اکنون قیمت تمام شده تست‌ها آماده شده و قیمت‌های واقعی در قالب یک نرم افزار به زودی در اختیار مرجع سلامت قرار می گیرد در این راستا قیمت یک تست مشخص است.

امیرحسن زرنانی؛ دبیر علمی کنگره نیز در این مراسم گفت: توجه به خدمات آزمایشگاه‌ها، پرهیز از صنف گرایی، استفاده از افراد متخصص، انتشار علم علوم آزمایشگاهی و شناساندن آن به جامعه دانش آموزی برای انتخاب رشته، معرفی چهره‌های ماندگار و حرکت روبه آینده از دستاوردهای برگزاری این کنگره است.

همچنین غلامرضا حمزه لو؛ دبیر اجرایی این رویدا اظهار کرد: «کیفیت را پایانی نیست» شعار کنگره امسال بود و سعی کردیم در این راستا حرکت کنیم، همچنین استفاده از بسترهای الکترونیک در کنگره امسال، از دیگر مزایای برگزاری آن بود.

بر اساس این گزارش، این کنگره، به مدت 4 روز از 11 تا 14 اردیبهشت در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار شد که 113 پوستر در آن پذیرفته شده بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاهش‌ شهریه برخی مدارس غیردولتی | امسال افزایش شهریه درصدی نیست بلکه... | هزینه فوق برنامه چند درصد شهریه است؟
  • «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت تعیین می شود/ معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت / معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا
  • هزینه ۲۰۰ میلیارد ریالی دولت سیزدهم برای تجهیز هنرستان‌های بام ایران
  • تعیین تکلیف شدن عملیات ساخت و ساز اردوگاه شهید چمران در سامان
  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد
  • مردم ۷۰ درصد هزینه‌های آزمایشگاهی را از جیب پرداخت می‌کنند
  • واگذاری سرویس مدارس شیراز به شهرداری
  • تکلیف استاندار کردستان به دستگاههای اجرایی برای پرداخت مطالبات شهرداری