Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش‌وپرورش، وضعیت شهریه پرداخت شده سرویس مدارس از اسفند تا پایان سال تحصیلی را تشریح کرد. ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۰ اجتماعی فرهنگیان و مدارس نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ ماجرای سرویس مدارس در اسفند ماه با توجه به تعطیلی مدارس مورد سؤال بسیاری از مدارس و خانواده‌ها قرار داشت از سوی دیگر رانندگان سرویس نیز مدعی بودند آخر سال و شب عید است و اگر مدارس به آنها حقوقی را پرداخت نکنند، دچار مشکل می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همین ماجرا باعث شد تا آموزش و پرورش اعلام کند، با توجه به تعطیلی‌های اخیر چگونگی این موضوع در حوزه کارگروه ماده 18که معاون عمرانی استاندار در آن حضور و اختیار دارد، با تفویض اختیار به استان‌ها تعیین تکلیف می‌شود.

در کارگروه ماده 18 نیز نماینده اولیا و شهرداری عضو هستند و با توجه به اقتضائات استانی می‌توانند تیپ قرارداد با رانندگان سرویس مدارس را اصلاح کنند و بندی به آن اضافه شود که پرداخت حقوق در اسفند منوط به ارائه خدمات به شکل رایگان در ماه پایانی سال تحصیلی است که بر اساس سیاست آموزش وپرورش تعیین می‌شود.

اما هم‌اکنون وضعیت ادامه سال تحصیلی مشخص نیست و به احتمال زیاد امتحانات به جز پایه دوازدهم به شیوه حضوری برگزار نخواهد شد، در این شرایط که سرویس مدارس از اوایل اسفند تعطیل شده و خدماتی ارائه نمی‌دهند، تکلیف شهریه اسفند ماه و پول‌هایی که خانواده‌ها پرداخت کرده‌اند چه خواهد شد؟!

در همین رابطه، نورعلی عباسپور؛ مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش گفت: سرویس مدرسه کار تمام‌وقت راننده نیست یعنی در روز دو یا چند ساعت مشغول به  این کار است و اینگونه نیست تمام ساعت روزانه را به سرویس مدرسه اختصاص دهد.

در ایام تعطیلات شهریه سرویس مدارس نداریم

وی افزود: قراداد سرویس میان مدرسه و پیمانکار است که در آن تمام جزئیات مشخص است، تیپ قراداد سرویس مدارس را بخش حقوقی آموزش و پرورش تدوین کرده و در آن آمده است به ازای روزهای تعطیل، تعطیلات عید، تعطیلات اضطراری و تعطیلاتی که ادارات آموزش و پرورش بنا به مسائلی مانند آلودگی هوا و... تعیین می‌کنند شهریه سرویس به حساب خانواده محاسبه نمی‌شود.

عباسپور با اشاره به اینکه در اسفند ماه به گونه‌ای اقدام شد که به خاطر خدمات سرویس مدارس، بیشتر استان‌ها تلاش کردند شهریه اسفند را پرداخت کنند به امید آنکه سال تحصیلی ادامه دارد، گفت:‌ بخشنامه‌ای را براساس نظر بخش حقوقی آموزش و پرورش ابلاغ کردیم که در آنجا ذکر شد در سال 93 تیپ قرارداد سرویس مدارس تعیین شده است و هم‌اکنون مدارس براساس همان قرارداد اقدام کنند، اقدامی خارج از ضوابط موجود صورت نگرفته و حق و حقوق فردی ضایع نشده است.

شهریه سرویس مدارس باید فقط به ازای ارائه خدمات پرداخت شودبخشنامه بازگشت شهریه سرویس مدارس ابلاغ شدواکنش سازمان مدارس غیردولتی به تقاضای خانواده‌ها برای بازگشت شهریه

تکلیف شهریه اسفند ماه سرویس مدارس چه می‌شود؟

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش درباره حقوق اسفند رانندگان سرویس مدارس متذکر شد: شرایط متفاوت است در برخی شهرها مانند تهران گفته‌اند، کامل پراخت شود و در خرداد و تیر اگر یک ماه به سال تحصیلی اضافه شد از حقوق رانندگان کسر شود.

وی در پاسخ به این پرسش که هم‌اکنون قرار نیست یک ماه به سال تحصیلی اضافه شود، تکلیف چیست؟ متذکر شد:‌ این جزو طلب خانواده است! برخی کارگروهای استانی گفته‌اند اگر مبلغی بابت شهریه سرویس مدارس دریافت شده است برای سال آینده محاسبه خواهد شد اما اگر دانش‌آموز از آن مدرسه می‌رود باید مبلغ برگردانده شود؛ خانواده‌ها می‌گویند فرزند آنها وقتی از سرویس استفاده نکرده است چرا باید شهریه آن را کامل پرداخت کنند.

عباسپور یادآور شد: چون اتمام سال تحصیلی اعلام نشده و یک احتمال وجود دارد که اعلام کنند مدارس یک ماه فعالیت خواهند کرد بنابراین تا پایان سال تحصیلی اعلام نشده باشد، نمی‌توان قرارداد سرویس مدارس را پایان یافته تلقی کرد اما خانواده هم به ازای خدماتی که دریافت می‌کند موظف به پرداخت شهریه سرویس مدارس است.

انتهای پیام/

R1014132/P/S2,22/CT1 واژه های کاربردی مرتبط تعطیلی مدارس دانش‌آموزان سرویس مدارس

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تعطیلی مدارس دانش آموزان سرویس مدارس تعطیلی مدارس دانش آموزان سرویس مدارس شهریه سرویس مدارس آموزش و پرورش خانواده ها سال تحصیلی اسفند ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۴۵۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای نقشه تحول بنیادین آموزش و پروش یک تکلیف ملی است

وزیر آموزش و پرورش گفت: سال گذشته وقتی به شورای عالی انقلاب فرهنگی گزارش دادم به من گفته شد این نخستین گزارش وزرای آموزش و پرورش از اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پروش است.

به گزارش ایسنا، هم‌زمان با سالروز شهادت شهید مطهری و  روز معلّم، جمعی از معلمان و فرهنگیان سراسر کشور صبح چهارشنبه (۱۴۰۳/۰۲/۱۲) با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.
یکی از موضوعاتی که در این دیدار مورد اشاره رهبر انقلاب قرار گرفت اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پروش بود: «ما در گذشته، چند سال این سند تحوّل را گذاشتیم در کشو، درش را هم بستیم! هیچ تحرّکی انجام نگرفت، [لذا] ضرر کردیم. آن چند سالی که سند تحوّل جدّی گرفته نشد، پیشرفتی پیدا نکرد، ضرر کردیم. خب حالا بحمدالله شنیدم که سند، هم مورد بازنگری قرار گرفته، که رو به اتمام است و در حال نهایی شدن است، هم «نقشه‌ی راه» برای اجرای آن آماده شده، که اینها همه مهم است. بخصوص این نقشه‌ی راه برای اجرای سند خیلی مهم است؛ بدانیم این سند را چه جوری بایستی عمل کنیم که در تمام سطوح آموزش‌وپرورش اثر خودش را ببخشد؛ این خبر خوبی است. نگذارید وقفه ایجاد بشود و کار را به طور جدّی پیش ببرید.»
به همین مناسبت دکتر رضامراد صحرایی، وزیر آموزش و پرورش در گفت‌وگو با رسانه KHAMENEI.IR اظهار کرد: این سند، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است، نه تحول بنیادین وزارت آموزش و پرورش. یکی از بازیگران این عرصه خود وزارت آموزش و پرورش است. فصل هشتم سند که نگاشت نهادی سند است، در بخشی تأکید دارد که همه‌ی دستگاه‌ها و نهادها بویژه رسانه ملّی در اجرای این سند تکلیف دارند.
وی افزود: وزیر آموزش و پرورش مکلف بوده‌ است که سالی یکبار در شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره اقدامات سایر دستگاه‌ها درباره سند گزارش بدهد. سال گذشته وقتی به شورای عالی انقلاب فرهنگی گزارش دادم به من گفته شد این نخستین گزارش وزرای آموزش و پرورش از اجرای سند است.
صحرایی ادامه داد: در آن‌جا از نداشتن چهار نگاشت سند بعنوان مشکلات اجرایی گفتم. نگاشت نهادی، چراکه در سند گفته است که باید نگاشت نهادی داشته باشد؛ نگاشت مدرسه‌ای، یعنی سند وقتی به مدرسه میرود آنجا قرار است چه اتفاقی بیفتد؛ نگاشت حقوقی و قانونی و تقنینی، اجرای این سند به حدود ۲۰ قانون آیین‌نامه یا مقرره نیاز دارد و یک نگاشت رسانه‌ای هم لازم داشته است. در این سالیان هیچکدام از اینها متأسفانه تهیه نشده بود یا اگر هم تهیه شده بود جنبه قانونی پیدا نکرده بود.
وی گفت: کاری که ما انجام دادیم و تأکید شورای عالی انقلاب فرهنگی هم بود تهیه نقشه بود. نقشه مبتنی بر همه تجربه‌های پیشین است. برای تهیه آن سندی نبوده است که موجود باشد و از آن بهره نبرده باشیم. از همه وزرای پس از تدوین سند تحول بنیادین هم مستقیم و غیر مستقیم در نشست‌ها مشورت گرفته‌ام و همه آنها دغدغه‌مند تحول بودند.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه نقشه راه اجرای سند تحول در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی تصویب شده و امروز اجرای این نقشه یک تکلیف ملّی است افزود: سازمان اداری و استخدامی هر سال بر مبنای این نقشه دستگاه‌های همکار نظام تعلیم و تربیت را ارزشیابی خواهد کرد. سازمان برنامه و بودجه برمبنای این نقشه تخصیص اعتبار خواهد داد و این نقشه، راه را برای ما روشن کرده و اولویت‌های هرسال مشخص شده است.
وی گفت: ترمیم سند هم لازم است و ضمیمه‌ای برای این کار پس از اجرا در دوره‌های یک‌ساله پیش‌بینی شده و توجه به فناوری‌های نوین از جمله هوش مصنوعی در نقشه راه در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هزینه ۲۰۰ میلیارد ریالی دولت سیزدهم برای تجهیز هنرستان‌های بام ایران
  • تعیین تکلیف شدن عملیات ساخت و ساز اردوگاه شهید چمران در سامان
  • ۱۶۰۰ معلم جدید در آموزش و پرورش استان بوشهر استخدام می شوند
  • مدیران مناطق تصمیم گیر نهایی شهریه مدارس غیردولتی هستند
  • استخدام ۱۶۰۰ معلم جدید در آموزش و پرورش استان بوشهر
  • اجرای نقشه تحول بنیادین آموزش و پرورش یک تکلیف ملی است
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • واگذاری سرویس مدارس شیراز به شهرداری
  • اجرای نقشه تحول بنیادین آموزش و پروش یک تکلیف ملی است
  • تعیین تکلیف اردوگاه دانش‌آموزی شهید چمران پس از ۱۸ سال