Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، ماجرای سرویس مدارس در اسفند ماه با توجه به تعطیلی مدارس مورد سؤال بسیاری از مدارس و خانواده‌ها قرار داشت از سوی دیگر رانندگان سرویس نیز مدعی بودند آخر سال و شب عید است و اگر مدارس به آنها حقوقی را پرداخت نکنند، دچار مشکل می‌شوند.

همین ماجرا باعث شد تا آموزش و پرورش اعلام کند، با توجه به تعطیلی‌های اخیر چگونگی این موضوع در حوزه کارگروه ماده 18که معاون عمرانی استاندار در آن حضور و اختیار دارد، با تفویض اختیار به استان‌ها تعیین تکلیف می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کارگروه ماده 18 نیز نماینده اولیا و شهرداری عضو هستند و با توجه به اقتضائات استانی می‌توانند تیپ قرارداد با رانندگان سرویس مدارس را اصلاح کنند و بندی به آن اضافه شود که پرداخت حقوق در اسفند منوط به ارائه خدمات به شکل رایگان در ماه پایانی سال تحصیلی است که بر اساس سیاست آموزش و پرورش تعیین می‌شود.

اما هم‌اکنون وضعیت ادامه سال تحصیلی مشخص نیست و به احتمال زیاد امتحانات به جز پایه دوازدهم به شیوه حضوری برگزار نخواهد شد، در این شرایط که سرویس مدارس از اوایل اسفند تعطیل شده و خدماتی ارائه نمی‌دهند، تکلیف شهریه اسفند ماه و پول‌هایی که خانواده‌ها پرداخت کرده‌اند چه خواهد شد؟!

در همین رابطه، نورعلی عباسپور؛ مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش گفت: سرویس مدرسه کار تمام‌وقت راننده نیست یعنی در روز دو یا چند ساعت مشغول به  این کار است و اینگونه نیست تمام ساعت روزانه را به سرویس مدرسه اختصاص دهد.

در ایام تعطیلات شهریه سرویس مدارس نداریم

وی افزود: قرارداد سرویس میان مدرسه و پیمانکار است که در آن تمام جزئیات مشخص است، تیپ قرارداد سرویس مدارس را بخش حقوقی آموزش و پرورش تدوین کرده و در آن آمده است به ازای روزهای تعطیل، تعطیلات عید، تعطیلات اضطراری و تعطیلاتی که ادارات آموزش و پرورش بنا به مسائلی مانند آلودگی هوا و... تعیین می‌کنند شهریه سرویس به حساب خانواده محاسبه نمی‌شود.

عباسپور با اشاره به اینکه در اسفند ماه به گونه‌ای اقدام شد که به خاطر خدمات سرویس مدارس، بیشتر استان‌ها تلاش کردند شهریه اسفند را پرداخت کنند به امید آنکه سال تحصیلی ادامه دارد، گفت:‌ بخشنامه‌ای را براساس نظر بخش حقوقی آموزش و پرورش ابلاغ کردیم که در آنجا ذکر شد در سال 93 تیپ قرارداد سرویس مدارس تعیین شده است و هم‌اکنون مدارس براساس همان قرارداد اقدام کنند، اقدامی خارج از ضوابط موجود صورت نگرفته و حق و حقوق فردی ضایع نشده است.

تکلیف شهریه اسفند ماه سرویس مدارس چه می‌شود؟

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش درباره حقوق اسفند رانندگان سرویس مدارس متذکر شد: شرایط متفاوت است در برخی شهرها مانند تهران گفته‌اند، کامل پرداخت شود و در خرداد و تیر اگر یک ماه به سال تحصیلی اضافه شد از حقوق رانندگان کسر شود.

وی در پاسخ به این پرسش که هم‌اکنون قرار نیست یک ماه به سال تحصیلی اضافه شود، تکلیف چیست؟ متذکر شد:‌ این جزو طلب خانواده است! برخی کارگروه‌های استانی گفته‌اند اگر مبلغی بابت شهریه سرویس مدارس دریافت شده است برای سال آینده محاسبه خواهد شد اما اگر دانش‌آموز از آن مدرسه می‌رود باید مبلغ برگردانده شود؛ خانواده‌ها می‌گویند فرزند آنها وقتی از سرویس استفاده نکرده است چرا باید شهریه آن را کامل پرداخت کنند.

عباسپور یادآور شد: چون اتمام سال تحصیلی اعلام نشده و یک احتمال وجود دارد که اعلام کنند مدارس یک ماه فعالیت خواهند کرد بنابراین تا پایان سال تحصیلی اعلام نشده باشد، نمی‌توان قرارداد سرویس مدارس را پایان یافته تلقی کرد اما خانواده هم به ازای خدماتی که دریافت می‌کند موظف به پرداخت شهریه سرویس مدارس است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: آموزش و پرورش تعطیلات تعطیلی مدارس شهرداری وزارت آموزش و پرورش فرهنگیان معلمان اخبار فرهنگیان سرویس مدارس اخبار استخدامی آموزش و پرورش اخبار معلمان خبرگزاری فرهنگیان اخبار آموزش و پرورش آخرین اخبار آموزش و پرورش آخرین اخبار فرهنگیان اخبار استخدام آموزش و پرورش ویروس کرونا رانندگان سرویس اخبار کرونا شهریه سرویس مدارس قرارداد سرویس آموزش و پرورش سال تحصیلی اسفند ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۵۳۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان گفت:متاسفانه بیشتر مدارس شهرستان قوچان بالای ۵۰ سال قدمت دارند و عملا استاندارد‌های لازم مدارس را ندارند و در حال حاضر ۷۰درصد مدارس قوچان فرسوده هستند.
جواد واعظ افزود:در حال حاضر شهرستان قوچان در حدود ۳۶ هزار نفر دانش آموز دارد که ۲۶۴۸ معلم وظیفه آموزش و پرورش آنها را برعهده دارند.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان گفت: آموزش و پرورش در حوزه‌های مختلفی فعالیت دارد که سه حوزه آموزشی عمرانی و پرورشی و تربیتی جزو سه اولولیت اول هستند و شاید بیشتر مردم حوزه آموزشی را مد نظر داشته باشند که خوشبختانه این اداره درسال گذشته فعالیت‌های خوبی در این حوزه داشته که در بخش پژوهش سرا که در حدود ۴ سال روبه تعطیلی رفته بود به ۲۶ رشته معرفی شد که در دو رشته از آنها حائز رتبه کشوری شده‌ایم همچنین در دانشگاه فرهنگیان امسال ۳۲ نفراز شهرستان پذیرفته شده اند.

واعظ افزود:در حوزه تربیتی و پرورشی، سال گذشته به عنوان اولین بار اعتکاف دانش آموزی با حضور بیش ۱۶۰۰ دانش آموز قوچانی برگزار شد.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان با اشاره به فعالیت‌های مربوط به مشارکت سیاسی گفت: برای اولین بار در حوزه مشارکت سیاسی و با هدف افزایش مشارکت عملی دانش آموزان در بحث انتخابات با هماهنگی شورای نگهبان ۵۰ حکم برای دانش آموزان به عنوان ناظر انتخابات صادر و از آنها در روند برگزاری انتخابات استقاده شد و نتیجه آن در مسابقه‌ای با قالب دل نوشته جمع آوری و به نفرات برتر جوایزی اهدا شد.

وی افزود: عملیات اجرایی این استخر در سال‌های گذشته آغاز و با اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی در حال حاضر ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد البته هنوز در بحث انشعابات مخصوصا در حوزه آب نیازمند دو میلیارد و دویست میلیون تومان اعتبار هستیم، اما در تلاشیم برای سال جاری به بهره برداری برسد.

واعظ گفت: در بحث مجتمع رفاهی فرهنگیان نیز این مرکز در سال‌های گذشته بدهی‌هایی به ادارات شهرستان از جمله بحث مالیات داشته که تاکنون مجموعا حدود ۸۰۰ میلیون تومان شده است و امیدواریم با تمهیدات اندیشیده شده به زودی شاهد فعالیت مجدد آن باشیم.

 

 

 

 

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش
  • مدیران مناطق تصمیم گیر نهایی شهریه مدارس غیردولتی هستند
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • امسال ۱۰۵ هزار معلم جذب آموزش وپرورش می‌شوند
  • بهترین وزیر آموزش و پرورش بعد از انقلاب که بود؟
  • راه‌اندازی اردوگاه دانش‌آموزی چمعالی بعد از ۱۸ سال
  • فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان
  • نباید با معلم‌مان کشتی بگیریم/ دولت‌ها تا یک سال اول‌شان به معلم‌ها توجه می‌کنند/ حضور طلاب در مدارس مسبوق به سابقه است/ «نیرزاده» هم طلبه بود
  • برگزاری آزمون استخدامی «معلم پرورشی» و «ورزش»؛ فردا جمعه/ ۱۹ هزار مربی اول مهر وارد مدارس می‌شوند
  • وزیر آموزش‌وپرورش: مرگ سند ۲۰۳۰ در این دولت رقم خورد، اما...