Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-04@21:17:33 GMT

تعیین تکلیف پرداخت هزینه سرویس در مدارس دولتی

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۱۵۹۱۲

به گزارش مهر، عبدالرضا فولادوند مدیرکل آموزش و پرورش تهران بیان کرد: با عنایت به آثار و پیامدهای شیوع ویروس کرونا و محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های مقرر از سوی ستاد ملی مقابله و مدیریت بیماری کرونا نسبت به نحوه محاسبه و بازپرداخت شهریه مدارس غیردولتی همچنین حقوق و مزایای کارکنان مراکز غیردولتی موسسان مدارس و مراکز غیردولتی در قبال ارایه خدمات آموزشی و پرورشی طبق برنامه‌های مصوب سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۹ مجاز هستند، نسبت به دریافت کامل شهریه مصوب اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بدیهی است پرداخت هزینه‌های فوق برنامه مصوب آموزشی متناسب با خدمات ارایه شده تا اول اسفندماه سال ۹۸ نیز قابل دریافت است.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به اینکه موسسان در قبال انجام تکالیف قانونی خود و پرداخت حقوق و مزایای کارکنان خود برابر قراردادهای منعقده و قوانین موضوعه مسئولیت دارند؛ افزود: به لحاظ عدم ارایه سایر خدمات غیرآموزشی اعم از سرویس ایاب و ذهاب، هزینه ناهار و غذا، اردوهای دانش آموزی، سالن ورزشی، استخر، المپیادها و غیره به دلیل تعطیلی مدارس؛ مکلف هستند هزینه‌های دریافتی از اولیای دانش آموزان را به آن‌ها مسترد کرده و رسید بانکی واریز وجه را در اسناد مالی مدرسه درج و یا در صورت جلب رضایت ذی نفعان به حساب بستانکاری آنان برای سال تحصیلی ۹۹-۱۴۰۰ منظور کنند.

فولادوند در خصوص مدارس دولتی هم گفت: مدیران مدارس دولتی لازم است پس از محاسبه دقیق میزان خدمات ارایه شده نسبت به بازپرداخت مبالغ مربوط به سرویس مدارس و هزینه‌های فوق برنامه از اول اسفندماه ۹۸ به اولیا را اجرا کنند؛ این موضوع به لحاظ تضمین حقوق شهروندان و رعایت حق الناس الزامی بوده و توسط مراجع مربوط از جمله اداره ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات پیگیری خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش تهران گفت: با بیان اینکه مدیران مدارس موظف هستند تمام وضعیت حساب‌های مرتبط با این موضوعات را برای بازرسی بازرسان اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران آماده داشته باشند ادامه داد: در صورتی که اولیا با مواردی در خصوص عدم تمکین مدیران مدارس با دستورالعمل فوق مواجه شدند؛ با اطمینان خاطر از محرمانه بودن اطلاعات شخصی خودشان با شماره تلفن ۸۸۹۶۴۰۰۶ و ۸۸۹۵۴۵۰۶ و همچنین سامانه شکایت به آدرس SHEKAYAT.MEDU.IR ارتباط برقرار کنند.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۱۵۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی مظهری مدیرعامل مرکز ملی شماره گذاری کالا و خدمات ایران، گفت: این مرکز متولی شماره گذاری کالا و خدمات است که طی ۲۸ سال گذشته بارکدهای بین‌المللی که در فروشگاه‌ها اسکن و استفاده می‌شود، توسط این نهاد صادر شده و در همه دنیا با پیش شماره ۶۲۶ قابل شناسایی هستند؛ این کدها، مشخصات تولید کننده و مشخصات را ارائه می‌دهد؛ بر همین اساس ۷.۵ میلیون قلم کالا در کشور شماره گذاری شده و بسیاری از این کالاها به کشورهای دیگر صادر می‌شوند.

وی ادامه داد: عده‌ای ادعا می‌کردند، زمانیکه امکان صادرات به کشورهای اوراسیا داشتند، باید به الزام زمانی در استانداردی طی کنند؛ به همین دلیل باید بسته بندی‌های نو را مجدد جدا و برچسب‌های جدید را روی کالا نصب می‌کردند. انجام این فرآیند موجب آشفتگی بسته‌بندی می‌شد.

مدیرعامل مرکز ملی شماره گذاری کالا و خدمات ایران در مصاحبه رادیویی تصریح کرد: برای همین مساله ذکر شده، در حاشیه نمایشگاه اکسپو تهران پیگیری‌هایی برای برگزاری جلسه با نماینده این نهاد بودیم تا در ایران نمایندگی مرتبط به این استاندارد دایر شود؛ پس از این مذاکرات، جلسه‌ای با رایزن اقتصادی ایران در روسیه و مدیران توسعه و تجارت تفاهم نامه‌ای با این شرکت که استاندارد اتحادیه اوراسیا داشته امضا کردیم تا نمایندگی ایران در این شرکت فعال و استاندارد روی کالا در کشور ایران اعلام شود.

مظهری خاطرنشان کرد: یکی از کدهایی که در این کالاهای صادراتی الزام داشت، «ایران کد» بود که پیش نیاز آن، کد استاندارد است؛ در نتیجه اگر کالایی برچسب استاندارد دارد، قطعاً شروط لازم استاندارد اوراسیا آسیا یا (EAC) را نیز دارد.

این مسؤول افزود: البته این تفاهم‌نامه موجب تعامل با نمایندگی می‌شود و دیگر در گمرکات کشورهای اوراسیا معطلی رخ نخواهد داد.

وی گفت: مزیتی که ایجاد شده آن است که تجار ایران باید در کشورهای طرف برای هر کالا ۱۰ روبل هزینه این استاندارد را پرداخت کنند اما در ایران این هزینه به شکل ریالی دریافت می‌شود که این هزینه هم به سود تجار است و از سوی دیگر مانع خروج ارز کشور خواهد شد و هزینه تجار را نیز به یک دهم می‌رساند.

کد خبر 6096116

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا
  • تعیین تکلیف شدن عملیات ساخت و ساز اردوگاه شهید چمران در سامان
  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه‌ها سهم دولت است
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است؟
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است
  • تعیین تکلیف اردوگاه دانش‌آموزی شهید چمران پس از ۱۸ سال
  • فعالیت حدود ۱۸۰۰ معلم بازنشسته در مدارس شهرستان‌های تهران