Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سازمان مدیریت حمل و نقل شهرداری تربت‌حیدریه گفت: در پی شیوع کرونا و با پیشنهاد این سازمان و تصویب شورای اسلامی این شهر، سرویس مدارس تحت نظارت این سازمان اعم از مینی‌بوس و خودروهای شخصی، از پرداخت هزینه‌های صدور مجوز و کارت سرویس مدارس معاف شدند.

به گزارش قدس آنلاین، محسن قندهاری با بیان اینکه هزینه سرویس مدرسه برای سال تحصیل جاری یک میلیون و ۹۰۰ هزار ریال است افزود: پارسال ۲۰۹ دستگاه خودرو سواری و ۷۵ دستگاه مینی‌بوس در این زمینه مجوز دریافت کردند که این تعداد امسال ۵۰ درصد کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه هزینه بیمه شخص ثالث اتوبوس‌های بخش خصوصی ناوگان حمل و نقل عمومی این شهر متغیر است و با کمک‌های بلاعوض تامین و پرداخت می‌شود، ادامه داد: کمترین هزینه بیمه شخص ثالث این خودروها حدود ۴۰ میلیون ریال است.

معاون سازمان مدیریت حمل و نقل شهرداری تربت‌حیدریه گفت: با توجه به شیوع کرونا و کاهش ۶۵ درصدی استفاده مسافران از ناوگان حمل و نقل عمومی به منظور جبران خسارت این ناوگان با تصویب شورای اسلامی شهر تربت‌حیدریه مقرر شد برای تمدید بیمه نامه شخص ثالث اتوبوس‌های بخش خصوصی ناوگان حمل و نقل عمومی این شهر ۱۵ میلیون ریال به صورت کمک بلاعوض توسط این سازمان تامین و پرداخت شود.
وی شمار اتوبوس های ناوگان حمل و نقل عمومی در تربت‌حیدریه را ۳۰ دستگاه ذکر کرد و افزود: از این تعداد ۱۷ دستگاه مربوط به بخش خصوصی است.
شهر ۱۳۰ هزار نفری تربت‌حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب‌ غربی مشهد قرار دارد.

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: سرویس مدارس ناوگان حمل و نقل عمومی تربت حیدریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۳۱۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری چهار حفار غیرمجاز اماکن تاریخی در تربت‌حیدریه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تربت‌حیدریه گفت: متهمان به همراه پرونده تشکیل شده برای سیر مراحل دادرسی تحویل مقامات قضایی شدند.

علی محمدی افزود: با استناد قانون ضرورت اخذ مجوز برای ساخت، خرید و فروش، نگهداری، تبلیغ و استفاده از دستگاه فلزیاب و همچنین ورود آن به کشور، منوط به اخذ مجوز از سازمان میراث فرهنگی کشور است.

مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تربت حیدریه اضافه کرد: بر این اساس متخلفان از مفاد این قانون به ضبط و مصادره دستگاه مذکور محکوم می‌شوند.

محمدی افزود: چنانچه دستگاه فوق در حفاری غیرمجاز به قصد کشف‌اموال فرهنگی - تاریخی مورد استفاده قرار گیرد، علاوه بر مجازات فوق، مرتکب به یک سال تا سه سال حبس مجازات مقرر در ماده (۵۶۲) قانون‌مجازات اسلامی - مصوب ۱۳۷۵٫۳٫۲ محکوم می‌شود.

شهرستان تربت حیدریه ۳۵۰ اثر تاریخی و گردشگری شناسایی شده دارد که تعداد ۶۲ اثر شامل بنا، محوطه و میراث ناملموس ثبت شده در فهرست میراث ملی است.

دیگر خبرها

  • پیش بینی آبگرفتگی و ایجاد سیلاب در خراسان رضوی
  • چهار حفار غیرمجاز اماکن تاریخی در تربت‌حیدریه دستگیر شدند
  • دستگیری چهار حفار غیرمجاز اماکن تاریخی در تربت‌حیدریه
  • واگذاری سرویس مدارس شیراز به شهرداری
  • پیشرفت ۶۰ درصدی طرح احداث محل های اسکان پرستاران بیمارستان امام حسین (ع)تربت حیدریه
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان در تربت حیدریه
  • اعطای بورس به رتبه‌های زیر ۱۰۰۰ کنکور سراسری ۱۴۰۳ برای تحصیل دردانشگاه تربت حیدریه
  • واگذاری اراضی طرح ملی مسکن روستایی در تربت حیدریه
  • اجرای ۴۲۰ میلیارد ریال طرح مرتبط با شرکت برق تربت حیدریه
  • جریمه نقدی برای متهم پرونده قاچاق دارو در تربت حیدریه