Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سندرک، بخش سندرک شامل (سندرک مرکزی، بُن‌در و درپهن) با ۱۰۰ واحد آموزشی و بیش از 5200 دانش‌آموز در مقاطع تحصیلی مختلف است.

مدارس این منطقه از ابتدای مهرماه بازگشایی شده و دانش‌آموزان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مدارس حضور می‌یابند اما آنچه که این روزها والدین، دانش‌آموزان و اولیای مدارس را گرفتار ساخته، نرخ بالای سرویس مدارس است که بسیاری توان پرداخت آن را ندارد و در عین حال بدلیل دوری مدارس از محل زندگی بسیاری از خانواده‌ها و گرمای هوا، امکان حرکت پیاده به سوی مدرسه را نیز برای بسیاری از دانش‌آموزان ناممکن ساخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دارندگان وسایل نقلیه هر ساله با مدارس و والدین به خاطر حق الزحمه حق الزحمه پرداخت نشده وارد جر و بحث می‌شوند و از سوی دیگر کیفیت سرویس مدارس نیز به اندازه رقمی که از والدین طلب می‌شود، نیست.

 رئیس آموزش و پرورش منطقه ای سندرک در این زمینه اظهار داشت: کارگروه ماده 18متشکل از شورای بخش، بخشدار، آموزش و پرورش، اداره راه، پلیس راهور و نماینده اولیای دانش آموزان است که در خصوص موسسه‌های  واجد شرایط حمل و نقل و نحوه جابجایی دانش آموزان تصمیم گیری می‌کند اما در بخش سندرک که هیچ شرکت و موسسه ای وجود ندارد با تایید و معرفی  بخشداری با رانندگان قرار داد بسته می‌شود. 

هزینه جابجایی دانش آموزان طبق قانون  50 درصد سهم خانواده و 50 درصد سهم اداره آموزش و پرورش است و در سال جاری تعداد 581 دانش آموز از 32 روستا و محله بوسیله  18 خودرو به 19مدرسه تردد می‌کنند.

محمدرضا شمس الدینی گفت: مشکلات اصلی در این زمینه عمدتا نبود موسسات حمل و نقل، نبود وسیله نقلیه مناسب و ناتوانی خانواده‌ها در پرداخت هزینه سرویس است که گاه سبب می‌شود برای کاهش این هزینه‌ها خانواده‌ها به سراغ استفاده از وانت برای جابجایی دانش‌آموزان روی بیاورند و وانت‌ها نیز عمدتا در معرض خطر شدید واژگونی هستند.

تقبل سهم بیشتری از هزینه سرویس‌های مدارس از سوی آموزش و پرورش شاید راهکاری برای این ماجرا باشد اما به نظر می‌رسد که توجه به بنیه اقتصادی مردم و گشودن وضعیت اقتصاد خانوار راهکار جدی‌تری در این میان باشد.

انتهای پیام/ 88055

منبع: فارس

کلیدواژه: سرویس مدارس روستایی هرمزگان سندرک درپهن آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۹۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال وزیر آموزش و پرورش از طرح ابتکاری سند مراسم آغازین مدارس استان سمنان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش در پی ارسال طرح ابتکاری استان سمنان با عنوان «سند مراسم آغازین مدارس» از سوی سیدجمال وزیری مدیرکل آموزش و پرورش سمنان، آن را یک کار خوب و نمونه دانست و از حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدحسین پورثانی معاون پرورشی و فرهنگی وزارت خواست تا ضمن قدردانی از این اقدام شایسته، حتماً از آن به‌عنوان یک کار خوب و نمونه در سایر استان‌ها استفاده شود.

وزیری اظهار داشت: آیین رونمایی از طرح خلاق و ابتکاری سند اجرایی مراسم آغازین مدارس در راستای طرح فراگیر پرورشی و فرهنگی، هم‌زمان با سفر یک‌روزه وزیر آموزش و پرورش به سمنان، دیار فرهنگ و ایمان برگزار شد.

وی افزود: این سند صرفا یک چارچوب و ساختار اجرایی مراسم آغازین مدارس است و مدیران با همراهی تمامی عوامل مدرسه اعم از دانش‌آموزان، کادر اجرایی و معلمان، متناسب با سن، جنسیت و مقطع تحصیلی، برنامه‌ریزی و تدبیر لازم را برای عملیاتی‌ساختن آن مد نظر قرار خواهند داد.

و پاسخ‌گویی به نیازهای جدید تربیتی آن‌ها، عنوان و تصریح کرد: در این سند، هر روزِ هفته با یک عنوان، مشخص شده؛ یعنی شنبه روز هویت ملی، عشق به میهن و احترام به پرچم، یک‌شنبه روز قرآن و نهج‌البلاغه، دوشنبه روز سلامت روان و جسم(تربیت بدنی)، سه‌شنبه روز فرهنگی و هنری و چهارشنبه روز علمی و فناورانه، نامگذاری شده است.

گفتنی است، این طرح به‌منظور افزایش اثربخشی و مشارکت حداکثری دانش‌آموزان و مربیان در مراسم آغازین و هم‌چنین تقویت و توسعه فعالیت‌های تربیتی با نظر نخبگان، متربیان و مربیان مجرب در راستای ساحت‌های شش‌گانه سند تحول بنیادین با رویکردی تحولی و متناسب با نیاز دانش‌آموزان تنظیم و تدوین شده است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902330

دیگر خبرها

  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • هزینه ۲۰۰ میلیارد ریالی دولت سیزدهم برای تجهیز هنرستان‌های بام ایران
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • استقبال وزیر آموزش و پرورش از طرح ابتکاری سند مراسم آغازین مدارس استان سمنان
  • پورثانی: کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان به‌زودی صادر می‌شود
  • صدور کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان؛ به زودی/ کاهش تنوع مدارس در دستور کار
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان